Omdömen

Vill du ta emot Reiki-healing rekommenderar jag varmt Mikael Jansson i Staffanstorp. Mikael utstrålar värme och trygghet. Med total närvaro håller han space under healing-sessionen. Alla känslor får finnas. Jag upplever djup avslappning och harmoni och jag lämnar sessionen med ny energi.

Elisabeth Gustafsson

Jag har anlitat Mikael både som mentor i mitt företag men även som min healer. Mikael är alltid lika professionell, lyhörd och kunnig inom sina områden.
Han förmedlar trygghet och med sin intuition möter han mig där jag befinner mig, oavsett om det handlar om vägledning som företagare (mentorskap) eller inom det inre. Är oerhört nöjd då Mikael tar mig alltid framåt, både yrkesmässigt men även det som ingår i friskvård ( healing). Rekommenderar varmt och genuint.

Katarina

En av de bästa Healing upplevelserna som jag har varit med om. Känner mig väldigt avslappnad och balanserad efter sessionen.

Soha A.

Det var en upplevelse utöver det vanliga. Mikael var mycket bra och mycket tydlig med hur healingen skulle gå till. Det var väldigt länge sen jag upplevde en sådan avslappning. Känns som kroppen fyllts med väldigt goda energier.

Samed T.

Fick en helt underbar healing, som gjorde att mina smärtor i höger höft, knä och fot försvann nästan helt, min matsmältning fungerar igen, min migrän är borta och min syn är mer klar igen. Kan verkligen rekommendera healing hos Mikael i en lugn miljö!

Iris S.