Cochning & samtal

Du är värd att leva livet fullt ut och helt på det sätt som innerst inne känns rätt för dig! 
 
Ofta håller vi oss själva tillbaka för att vi vill passa in och inte uppfattas som annorlunda. Om du sluter ögonen för en kort stund och känner efter, känns det som du lever livet som du vill och du inte hålls tillbaka av något? Svaret har bara du.
 
Många människor som jag möter både i vardagen och genom coachande samtal påverkas alldeles för mycket av yttre omständigheter, människors åsikter, dömanden eller annat som projiceras på oss och genom det anpassar vi oss. Jag vill erbjuda möjligheten att hitta vägen som hjälper dig att vara i ditt sanna JAG och bejaka allt det fina inom dig utan att andra människor skall påverka de val du gör eller den väg du väljer att gå. Du är värd så mycket mer <3
 

Vad får du när du coachas av mig?

Om du vill så börjar vi med 30 minuter kostnadsfritt samtal innan du bestämmer dig för om du vill bli coachad av mig. Där får du möjlighet att känna vem jag är och vi samtalar också om vad du vill och önskar.
 
Du får en tryggt space där inga dömanden finns och inget är konstigt eller fel. Jag vill att du ska känna dig trygg och kunna visa känslor, dela tankar och bara vara dig själv. 
Oavsett vilken livsstil, form av sexualitet eller livsåskådning du än valt så finns det inga dömanden eller pekpinnar,! Snarare tvärt om, känner du att du inte ”passar in i normen” eller kanske inte vågar visa vem du är så är du mer än välkommen till mig för samtal och behandlingar. Jag hjälper dig genom vägledning att våga och vilja vara den du är, inte vad andra vill att du ska vara.

Sekretess och respekt för din integritet är en självklarhet.
 
Du har redan alla svaren inom dig och tillsammans arbetar vi med hur dessa kommer upp fram för att hjälpa dig att utvecklas. När du väljer att arbeta tillsammans med mig på din resa så serveras inte allt på silverfat, du kommer att utmanas men du är också i trygga händer och skall alltid känna att du är den som sitter vid rodret på din resa. Jag uppmuntrar dig till att våga utmana din komfortzon och våga bjuda på dig själv. Det kan kännas jobbigt och utlämnande men jag kan lova att du är i trygga händer och känslan av att övervinna rädslor och utmana sig själv är befriande.
 
Tillsammans med de coachande samtal kan du även få behandlingar så som Reiki healing (energibehandling) och guidade meditationer som bland annat hjälper till att stilla tankarna, finna lugn och frigöra blockeringar. Vi formar din resa framåt helt med de verktyg som passar för just dig.
 

Hur möts vi på din resa?

Vi hittar precis det space som känns bra för dig. Att träffas fysiskt ger oftast mest mest och vi kan träffas både i samtalsrum och ute i naturen över en kopp kaffe, helt efter vad som känns bäst för dig. Givetvis kan det kombineras med online videomöten om möjligheten inte finns att träffas.
 

Boka tid

Om du hellre vill skriva några rader innan så är du varmt välkommen att skicka ett meddelande genom kontaktsidan!